Doneren

Steun ons met een donatie via
IBAN NL26 TRIO 0320017605
t.n.v. Stichting Ensemble Project

STEP heeft als stichting een Culturele ANBI status. Hierdoor is uw gift voor ons belastingvrij en voor u voor wel 125% aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Bedrijven die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen zelfs 150% het bedrag aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie hierover kan gevonden worden op de website van de belastingdienst of in dit document.

Steunen kan als vaste donateur of met een eenmalige donatie. Voor bedrijven zijn er daarnaast nog mogelijkheden met adverenties in programmaboekjes, neem voor meer informatie daarover contact op met onze penningmeester, penningmeester@ensembleproject.nl.

Periodieke gift

Wilt u ons steunen middels een periodieke gift (min. 5 jaar)? Geweldig! Dit is voor u de meest voordelige manier tot schenken. Afhankelijk van uw belastingtarief (van 49,5% of 37,35%) betaalt u voor een gift van €200 slechts resp. €76 of €107. Neemt u voor het worden van een vaste donateur graag contact op met donatie@ensembleproject.nl om samen de door de belastingdienst gewenste overeenkomst in te vullen.

Eenmalige gift

Een eenmalige gift kan snel en eenvoudig, en ook hier biedt onze Culturele ANBI status fiscaal voordeel. Voor een gift van €500 euro betaalt u zelf bij een belastingtarief van 37,35% (en belastbaar inkomen van €35.000) slechts €397. Maak uw donatie over naar Stichting Ensemble Project (STEP) met IBAN NL26 TRIO 0320017605.

Sponsoring

Voor bedrijven zijn er daarnaast nog mogelijkheden met advertenties in onze programmaboekjes, of op onze posters en flyers. Hiernaast kunt u bij ons terecht voor het huren van een klein ensemble. Neem voor meer informatie daarover contact op met onze acquisiteur, acquisiteur@ensembleproject.nl.